Panouri radiante ECOSUN G

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Panourile radiante în infraroșu tip ECOSUN G , din sticla, sunt sisteme de incalzire cu eficienta ridicata, usor de montat si cu costuri reduse de exploatare.

Panourile radiante in infrarosu Ecosun G combina aspectul deosebit al sticlei cu randamentul crescut al sistemului de incalzire in infrarosu.

Aceste panouri radiante în infraroșu utilizează principiul incalzirii radiante, in infrarosu : unda de caldura emisa de catre panoul radiant incalzeste obiectele din incapere, care, la randul lor, incep sa emita caldura. Panourile radiante in infrarosu funcționează pe același principiu cu cel după care soarele încălzește Pământul prin intermediul radiațiilor infraroșii.

Panourile radiante infrarosu din sticla sunt izolate termic pe spate, impiedicandu-se astfel pirderile de caldura.

Panourile radiante in infrarosu din sticla, tip Ecosun G , sunt echipate cu o siguranta termica si cu suporti de prindere care permit instalarea atât pe orizontală şi verticală.

Siguranta termica din interiorul panoului radiant limiteaza temperatura suprafetei radiante la valoarea de 85°C.

Culori : alb, negru, si oglindă.

ecosung3

Panourile radiante in infrarosu tip Ecosun G pot fi utilizate cu succes pentru incalzirea urmatoarelor spatii : dormitoare, camere copii, bai, bucatarii, holuri, livinguri, birouri, camere de joaca, vestiare, magazine, cabinete medicale , sali de sport, biserici etc.

Sistemul de incalzire cu panouri radiante in infrarosu poate fi utilizat ca unic sistem de incalzire sau ca un sistem de incalzire suplimentar, de confort.

Comanda panourilor radiante in infrarosu este indicat sa se realizeze prin intermediul unui termostat de ambient : termostat de ambient (tip priza in priza sau aparent pe perete sau in doza ingropata etc).

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0