Incalzire in pardoseala cu film incalzitor

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

    Filmul flexibil imprimat sau folia carbonica de incalzire reprezinta o solutie eleganta pentru incalzirea pardoselilor finite de tipul parchetului laminat (max.12mm), linoleum, covoarelor si mochetelor.

    Aceste sisteme de incalzire (foliile carbonice de incalzire) sunt realizate din folii de PVC laminate intre care au fost turnate benzi din praf de carbon precum si fasii de cupru penntru alimentarea sistemului de incalzire.

    Datorita grosimii de doar 0,4 mm grosime, instalarea filmului incalzitor direct sub parchetul laminat este insesizabila, fara a modifica inaltimea si aspectul acestuia.

   Sistemul de incalzire in pardoseala cu folie carbonica este discret, are o durata mare de viata cuprinsa intre 30 si 50ani si o garantie de produs de 10 ani.

   Folia carbonica este livrata la sul, avand diferite latimi si puteri.

  Se utilizeaza pentru incalzire in pardoseala direct sub parchet, pentru : dormitoare, holuri, livinguri, sali sport, birouri, sali primire, cabinete medicale, hoteluri, pensiuni etc.

3

• folia carbonica pentru incalzire se utilizaeaza numai pentru structurile uscate : montare directa sub parchetul laminat (grosime maxima de 12mm)

• folia carbonica incalzitoare nu poate fi introdusa in beton ,ciment sau in adezivul de gresie

• folia de incalzire prin pardoseala nu poate fi instalata in zone umede (bai, spalatorii) sau in aer liber

• folia carbonica de incalzire trebuie sa fie acoperita de o folie PE (LDPE) cu  grosime 0.25mm   - o cerinta stabilita de standardele de instalatii electrice

• partile de incalzire ale foliei (inclusiv firele), nu trebuie sa fie rupte, sa se suprapuna sau sa atinga elemente metalice

• marginile non-termice ale foliei se pot suprapune

• partile active ale foliilor carbonice nu trebuie sa se suprapuna

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0