Kit degivrare jgheaburi si burlane

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
kit1
kit2

Sistemul de degivrare cu termostat inglobat si stecher , pentru jgheaburi si burlane, se monteaza cu scopul de a preveni depunerea zapezii si a ghetii in interiorul jgheaburilor , spargerea burlanelor datorata dopurilor de gheata formate in interiorul acestora , deterioarea fatadelor caselor si formarea de turturi, ruperea jgheaburilor, infiltratiile de apa de pe langa jgheab, pe sub acoperis.

Se evita accidentele cauzate de caderile de zapada, gheata si turturi, pe trotuare si masini.

In general, in momentul in care se realizeaza sistemul de degivrare pentru jgheaburi, se protejeaza si burlanele care preiau scurgerea apelor pluviale din acestea.

Toate probleme enumerate mai sus pot fi evitate foarte usor prin montarea Kit-ului de degivrare cu termostat inglobat si stecher pentru alimentare, gata pentru utilizare.

Kit-ul pentru degivrare are protectie la ultraviolete, rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet).  Practic, odata montate, aceste cabluri de degivrare nu mai trebuie indepartate.

Tensiunea de alimentare a kit-ului de degivrare este de 230V.

Kit-ul pentru degivrare se monteaza in interiorul jgheabului si al burlanului ´´ dus-intors ´´ . Prinderea se poate face cu ajutorul clemelor speciale din plastic, a platbandelor metalice cu spatii de prindere, a  benzilor autoadezive de aluminiu sau a benzilor adezive de bitum cu aluminiu.

Montajul kit-ului de degivrare se face pe toata lungimea jgheabului si pe toata lungimea burlanului.

kit3
kit4
kit11
kit5
kit12
kit7
kit6
kit8
kit10
ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0