Degivrare terase, trepte, rampe auto

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Sisteme de degivrare pentru terase, alei pietonale, rampe auto, alei auto, trepte, parcari, trotuare

Sistemul de degivrare pentru zone exterioare se poate utiliza pentru orice tip de suprafata exterioara : alei pietonale, trepte, alei auto, trotuare, rampe auto, rampe garaj, terase etc. , cu scopul de a preveni si indeparta depunerile de zapada si gheata si infiltratiile de apa in structura de rezistenta, prin fisurile datorate ciclului inghet-dezghet.

Sistemul de degivrare se poate monta pe toata suprafata exterioara sau pe anumite zone ale acesteia.

degivrare rampa auto
degivrare curte
degivrare alee pietonala
garaj dezghetat

Cablurile electrice utilizate pentru degivrarea acoperisurilor sunt cabluri de degivrare speciale, pentru asemenea aplicatii. Cablurile prezinta rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet), rezistenta la ultraviolete.

Cablurile de degivrare sunt cabluri monofilare sau bifilare, cu manta metalica (pentru impamantare). Cablurile pot fi prefabricate la rola (fiecare rola are o anumita lungime si o anumita putere _ aceste cabluri nu se pot taia) sau pot fi cabluri de degivrare cu autoreglare (aceste cabluri de dezghetare se pot taia in functie de lungimea necesara care trebuie dezghetata). De asemenea, se pot utiliza plase de degivrare care se monteaza pe suprafetele ce urmeaza a fi degivrate.

degivrare terasa si trepte
degivrare terasa
DSC03297
6
degivrare trepte

Tensiunea de alimentare a cablurilor de dezghetare este de 230V.

Puterea instalata / mp , necesara pentru buna functionare a sistemului de dezghetare pentru suprafetele exterioare este cuprinsa intre 285 W/mp si  300W/mp.

Pentru buna functionare a sistemului de degivrare este indicat montarea unui strat de izolatie termica (polistiren extrudat) . Sistemul de dezghetare se poate ingloba in sapa de beton sau in adeziul de gresie (marmura , travertin…).  De asemenea, sistemul de degivrare se monta monta in nisip, sub dalele de beton.

Garantia cablurilor de degivrare este de 10 ani.

Montajul cablurilor de dezghetare se poate realiza de catre echipele de montaj ale societatii noastre sau de catre echipele de montaj ale benefiarului, sub indrumarea furnizorului.

Sistemele de degivrare pentru suprafete exterioare pot fi comandate manual (comanda on-off) prin intermediul unei sigurante automate, sau pot fi comandate automat, prin intermediul unui sistem de comanda automat, compus dintr-un controller de temperatura si umiditate (digital sau analogic) , un senzor de temperatura si un senzor de umiditate.

degivrare rampa
degivrare alee
DEGIVRARE TREPTE (2)
degivrare garaj degivrare alee
ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0